Primerjaj artikle

Vlečne kljuke - montaža vlečnih kljuk

Si želite pripeti na avto prikolico, pa nimate kam? Na dopust bi radi vzeli kolesa, pa jih nimate kam dati? Imate dovolj izposojanja prijateljevega vozila z vlečno kljuko ali kombija, da pripeljete material? Rešitev je čisto enostavna, saj potrebujete le vlečno kljuko na vašem avtu ali kombi vozilu in pripeli boste lahko prikolico, nosilec za kolesa, kamper…

Kontaktirajte nas za ponudbo: 07 45 22 010 ali pošljite obrazec.

Montaža vlečne kljuke

Pri nas montiramo le vlečne kljuke priznanih in certificiranih proizvajalcev, katere se lahko vpišejo v homologacijo vozila. Izbirate lahko med različnimi vrstami kljuk: fiksno, hitro snemljivo ali skrito vlečno kljuko.
  • FIKSNA VLEČNA KLJUKA – je kljuka, ki je po montaži vedno pripravljena za uporabo. Zaradi enostavne izdelave je ta tudi najcenejša
  • HITRO SNEMLJIVA VLEČNA KLJUKA – je primerna za pogosto uporabo, a ob tem omogoča tudi estetsko lepši izgled vozila, ko se ne uporablja, saj se lahko že v nekaj sekundah sname drog. Za odstranitev in ponovno pritrditev droga ne potrebujete nobenega posebnega orodja.
  • SKRITA VLEČNA KLJUKA – je kljuka, ki se prav tako lahko sname, njena posebnost pa je ta, da takrat ko ni montirana, ni vidnih nobenih znakov, da bi bilo na avtu kaj montirano.

Nakup vlečne kljuke

Če se zanimate za nakup in vgradnjo vlečne kljuke pri nas, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo strokovno pomagali pri izbiri. Dobava običajno traja dva do pet delovnih dni. Za vgradnjo se dogovorimo, ko kljuka prispe do nas, uredimo pa vam lahko tudi homologacijo vlečne kljuke ali izdamo potrdilo o strokovni vgradnji.
© 2023 vulkanizerstvo-furlan.si | O piškotkih