Slovensko
Hrvatski
Tex Free nakup
NAJDI SVOJO FELGO
Neprijavljen obiskovalec
»
Št. izdelkov: 0
Znesek: 0,00 €
Na blagajno
 
Koda:
Pnevmatika:
Znamka:
Dimenzija:
R:

Poceni gume na enem mestu

Velika izbira gum vseh priznanih proizvajalcev! Ugodne cene gum!

Če iščete gume ali zračnice za ostala vozila (traktorji, delovni stroji, spec. vozila) izberite ostale pnevmatike in kliknite išči!

Kar 20% popusta pri nakupu zimskih gum z gotovino!
Kar 20% popusta pri nakupu letnih in celoletnih gum z gotovino!

Predstavitev podjetja

Vulkanizerske storitve z več kot 20 letno tradicijo
Vulkanizerstvo
Podjetje Vulkanizerstvo, servis, trgovina in avtopralnica Furlan, s sedežem v Dobovi, Mihalovec 1. smo ustanovili leta 1994. Prvotni sedež podjetja je bil na stari lokaciji na naslovu Mihalovec 71c. Stara lokacija zaradi povečanja obsega poslovanja prostorsko ni več ustrezala zahtevam sodobnega vulkanizerskega servisa, zato smo se leta 1999 preselili v novo sodobno stavbo.

Na novi lokaciji vam nudimo vrhunske vulkanizerske storitve, kot so:
  • montaža osebnih avtoplaščev,
  • elektronsko uravnoteženje,
  • montaža tovornih avtoplaščev,
  • ter montaža plaščev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne, ...).
V svojem skladišču imamo običajno od 20.000 do 25.000 pnevmatik različnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum.
Good Year partner leta
Goodyear partner leta
Pohvalimo se lahko z laskavimi nagradami, ki jih podeljuje koncern Good Year in sicer Good Year partner leta 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 in 2013 na kar smo še posebej ponosni, saj nam nagrada predstavlja potrditev kakovostnega dela in želje po čim boljših storitvah.
Smo zastopnik blagovne pnevmatik Novex za Slovenijo
Novex pnevmatike odlikuje visoka kakovost in ugodna cena.
Poleg pnevmatik vam v naši trgovini lahko ponudimo tudi dodatno opremo, sredstva in pripomočke za čiščenje in vzdrževanje vozil ter motorna olja in filtre različnih znamk.
Vse na enem mestu
V podjetju je trenutno zaposlenih štirinajst delavcev. Od leta 2000 je v sklopu naše ponudbe tudi sodobna avtomatska avtopralnica, poskrbimo pa lahko tudi za čiščenje notranjosti vašega vozila. Naša pridobitev v letu 2001 pa je bife, ki se prev tako nahaja v sklopu celotnega objekta. V njem se lahko okrepčate, medtem ko čakate na svojega jeklenega konjička.

Vulkanizerstvo Furlan Dobova
Vabimo vas, da nas obiščete.
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»