0

Zaštita privatnosti i obrada osobnih podataka

Poštujemo vašu privatnost te sukladno zakonodavstvu (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-2, Sl. l. RS br. 94/07 i GDPR), provodimo sve aktivnosti za zaštitu i etičko postupanje s vašim osobnim podatcima.

Vlasnik i administrator internetske stranice

  • Naziv tvrtke: Vulkanizerstvo, servis, trgovina in avtopralnica Furlan Melita S.P.
  • Sjedište: Mihalovec 1, 8257 DOBOVA
  • Telefon: 07 45 22 010
  • E-mail: info@vulkanizerstvo-furlan.si
Internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke, osim ako joj vi to ne omogućite, što možete učiniti tako da:
  • dostavite internetski obrazac
  • registrirate se (izradite korisnički račun)
  • obavite kupnju (uspješno pošaljete narudžbu)
  • pretplatite se na naše e-novosti
Vaše podatke obrađujemo isključivo za namjene za koje su nam bili proslijeđeni.

Upotreba i svrha čuvanja i obrade podataka

Čuvamo i obrađujemo osobne podatke u svrhu poslovne komunikacije i održavanja kontakta s klijentima.

Ako ste dobrovoljno označili da vas smijemo obavještavati o novostima u našoj tvrtki/organizaciji/ustanovi, zadržavamo pravo da vam povremeno pošaljemo aktualni sadržaj e-poštom, SMS-om ili običnom poštom.

Također čuvamo podatke koje nam sami pošaljete preko obrasca, a u njih možemo ubrajati:
  • ime, prezime, e-adresa, adresa prebivališta, telefonski broj, odnosno bilo koji drugi podatak koji upišete u obrazac.
Vrsta podataka ovisi o obrascu (upiti, registracija, opće informacije…).

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Vaše ćemo podatke čuvati do otkazivanja pretplate.

Pravo na informacije i povlačenje suglasnosti

Zahtjev za uvid u informaciju o vrsti vaših osobnih podataka koje čuvamo možete dostaviti na našu e-adresu ili običnom poštom u sjedište tvrtke ili nas možete kontaktirati putem telefona.
U bilo kojem trenutku možete povući suglasnost za daljnju upotrebu osobnih podataka tako da nam zahtjev dostavite e-poštom ili običnom poštom u sjedište tvrtke.
Vaše ćemo podatke izbrisati u roku od 15 radnih dana od zaprimanja zahtjeva za povlačenje suglasnosti.

Kolačići

Internetska stranica koristi kolačiće o kojima više možete pročitat ovdje.
© 2019 vulkanizerstvo-furlan.si | O kolačićima
Posebna ponuda