Primerjaj artikle
0


Cenjene stranke obveščamo da v tednu delamo
        od  8-18 ure   sobota  8-13 ure

Vaša ekipa Vulkanizerstva Furlan. ×

Avtooptika

Z avtooptičnimi meritvami privarčujemo!

V vuklanizerskem salonu Furlan vam nudimo tudi avtooptiko s sistemom HUNTER HAWKEYE ELITE. Prednost takšne avtooptike je predvsem, da v najkrajšem možnem času opravimo najkvalitetnejšein najzanesljivejše meritve diagnoze geometrije podvozja vašega avtomobila.

Opremljeni smo z najučinkovitejšim sistemom za nastavitev in kontrolo podvozja (avtooptika), ki je trenutno na tržišču. S patentiranim adapterjem in novo zasnovo tarč je omogočeno hitrejše vpetje brez privijanja in brez stika kovina – kovina, kar pomeni, da poškodbe na platiščih niso možne, saj se platišča dotika le zaščitni obroč. S pomočjo štirih visokoločljivostnih kamer so zagotovljene zelo natančne meritve. Hunter HawkEye Elite skupaj z dvigalom omogoča meritve hitre diagnoze geometrije podvozja v 90 sekundah. Poleg patentiranih adapterjev in tarč ima naprava še patentiran sistem za ponastavitev volanskega sistema. Po opravljenih nastavitvah lahko zagotovimo stabilnost vozila, enakomerno porabo tekalne površine pnevmatik in učinkovito upravljanje z vašim vozilom.  

Priporočamo avtooptično merjenje pri vsakem servisu avtomobila oziroma pri menjavi pnevmatik, ker smo le na takšen način prepričani, da je naše vozilo varno za vožnjo. Pa ne le to, pomembno je tudi, da z avtooptično nastavitvijo podvozja podaljšamo življenjsko dobo vaših pnevmatik in zmanjšamo porabo goriva.

Ne oklevajte, naročite se na avtooptiko zdaj!
© 2021 vulkanizerstvo-furlan.si | O piškotkih